Efterfødselsyoga

Efterfødselsyoga - find dig tilpas i moderskabet

Efter en graviditet, fødsel, og den første tid med baby, kan det føles som om kroppen og sindet er hægtet lidt af. Vil du gerne komme mere til kræfter og lære din moderkrop bedre at kende, så går du ikke forgæves med dette efterfødselsyoga forløb.

I et efterfødselsyoga forløb hos Janani Yoga, kommer du igen i kontakt med din krop. Du vil lære at styrke din bækkenbund, få mellemgulvet rigtig igang igen, og styrke dine mave- og rygmuskler bl.a. Alt dette på en blid og nænsom måde, designet til at varetage kroppens behov efter en graviditet og fødsel.

Der bliver arbejdet rundt omkring temaer, der vil styrke din selvtillid og troen på, at du gør det rigtig godt i moderskabet. Også affirmationer er en del af dette efterfødselsyoga forløb – med henblik på, at du som ny mor tror på dig selv, bliver bekræftet i det du gør og med oprejst pande kan fortælle når du har brug for hjælp.

Efterfødselsyoga forløbet er baseret på dine behov, men din baby er meget velkommen til at være med. Du kan starte på et forløb efter dit efterfødsels tjek hos lægen hvis alt er i orden, men du er meget velkommen til at vente længere.

Har du født ved kejsersnit, kan forløbet “Yoga for kejserinder” måske være noget for dig?

hvor & hvornår

Fredag, 10.00 – 11.15

Online over zoom

8 ugers forløb

Start d. 6/5

1000 kr.

10% rabat ved køb inden d. 6/5

900 kr.

  • Styrk dine core muskler
  • Find din bækkenbund
  • Åndedrætsøvelser
  • Styrker din selvtillid
  • Afhjælper stress
  • Alle mødre kan være med

“Til dig der har født et barn og gerne vil finde tilbage til kroppen, med fornyet styrke, viden og selvtillid.”

Enkel time

150 kr. /75 min.

Forløb

1000 kr. /8 uger
Der er 10% rabat ved tilmelding og køb inden d. 13. April

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska
Socialarbejder