Efterfødselsyoga i Roskilde

Efterfødselsyoga - land blidt i moderskabet

En graviditet, fødsel, og den første tid med baby, kan sætte sine spor i kroppen og sindet. Vil du gerne opleve en større energi og overskud og har du lyst til lære din moderkrop bedre at kende; så kom til efterfødselsyoga i Roskilde.
 
I et efterfødselsyoga forløb hos Janani Yoga, kommer du igen i kontakt med din krop. Du vil lære at styrke din bækkenbund, få mellemgulvet rigtig igang igen, og styrke dine mave- og rygmuskler bl.a. Alt dette på en blid og nænsom måde, designet til at varetage kroppens behov efter en graviditet og fødsel.
 
I løbet af undervisningen sættes der fokus på temaer, som kan optage plads og fylde i hverdagen. Der er fokus på ro, sansning og styrke. Og på, at det du lærer i undervisningen, kan tages med og bruges i hverdagen.
 
Efterfødselsyoga forløbet er baseret på dine behov, men på babys præmisser. Du kan starte på et forløb når du føler dig klar, men vent gerne til efter dit efterfødsels tjek hos lægen (6 – 8 uger), for at du kan få mere ro og hvile derhjemme.
 
Har du født ved kejsersnit kan forløbet “Yoga for Kejserinder” måske være noget for dig?
 
Efterfødselsyoga kan:

hvor & hvornår

Fredag, 11.45 – 13.00

Ro’s Kilde Helsecenter

Vindigevej 34E, 4000 Roskilde

8 ugers forløb

Næste forløb d. 06/01/2023

1000 kr.

  • give dig en indre ro
  • styrke din kernemuskulatur
  • give tillid og tryghed i moderskabet
  • afhjælpe stress
  • møde dig hvor du er

“Til dig der har født et barn og gerne vil finde tilbage til kroppen, med fornyet ro, styrke og selvtillid.”

Enkel time

150 kr. /75 min.

Forløb

1000 kr. /8 uger
Jeg giver tre ‘karma-pladser’ (forløbet til en billigere pris) til mødre med små midler. Kontakt mig her for mere information.

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska

Katrine er simpelthen en så sød, nærværende og dygtig yoga-underviser. Jeg har fået en langt bedre kontakt til min bækkenbund, samt fokus på, hvordan jeg kan integrere det og passe bedre på min krop i hverdagen.

Vibeke

Det har været 8 fantastiske uger med en varme og åbenhed selvom det har været online. Og det imponerer mig virkelig at du når helt ud igennem skærmen, jeg sidder ihvertfald tilbage med en følelse af at være blevet set og hørt, som havde vi været fysisk sammen.

Nina

Katrine har en ro og en evne til at forklare gennem øvelserne, som bare gjorde det lige til at gå til. Katrines gode vejledning har givet mig mere bevidsthed om, hvordan jeg kan bruge min vejrtrækning til at blive mere grounded og ikke mindst hjulpet mig til en styrket bækkenbund, hvilket jeg bare havde brug for efter at have fået barn nr 2.

Pernille

Det som Katrines onlinehold gjorde for mig, var at det fik mig til huske mig selv, min krop, at jeg kun er menneske og det vigtigeste af alt: at jeg også er en god mor! Så stor tak til Katrine for de ugentlig yogatimer, og tak for at hjælpe mig med at finde roen, med en helt ny i familien.

Camilla