Børneyoga – i institutioner og skoler

Børneyoga - i institutioner og skoler

Janani yoga underviser også børneyoga til de helt små børn i vuggestuen, de lidt større i børnehaven og SFOen, samt som et ekstra tilbud til skoler. Hvis du som leder, pædagog eller lærer gerne vil tilbyde yoga i din institution/skole, er jeg klar med et tilbud til dig. 

Gennem yoga i børnehøjde lærer børnene sin egen krop og sine egne grænser bedre at kende. De lærer også hvad det vil sige, at omgås andre børn med respekt og opmærksomhed. børneyoga er opbygget på en fantasifuld måde, således at børnene gerne vil deltage og har det sjovt.

Der er en fysik del, hvor børnene nogle gange får til opgave at arbejde sammen. Her styrker de deres selvværd, muskelkraft og koncentrationsevne. 

Den mere rolige del af børneyogaen består af åndedrætsøvelser, små meditationer og fantasirejser/afspændinger. Dette medvirker, at der kommer ro på deres nervesystem. Øvelserne kan også bruges ved ked-af-det-hed og i konflikter, som et ekstra værktøj i hverdagen. 

Rammerne for timerne skaber tryghed, frihed og plads til ethvert barn – lige præcis som det er.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig her.

hvor & hvornår

Efter aftale

  • Yoga i børnehøjde
  • Sjovt og fantasifuldt
  • Roligere nervesystem
  • Styrker selvværdet
  • Bedre koncentrationsevnen
  • Alle kan være med

“Som der ekstra tilbud i din institution/skole. Yoga til og for børnene – med fokus på sjov og spas, respekt og afbalancering.”

Prøve måned

fra 500 kr. /45 min.

Der er en rigtig god atmosfære, når Katrine underviser en fantasifuld børneyoga time. De voksne nyder også godt af yogaøvelserne, der til slut går op i en højere enhed med afspænding i børnehøjde.

Melanie