Mor & Baby/Barn yoga

Mor & Baby/Barn yoga - velvære for dig og dit guld

Din baby er blevet lidt større og nu skal der ske noget? Så er dette forløb måske noget for dig. Til mor & baby/barn yoga vil praksissen være en blanding af yin og yang yoga. Fokusset forbliver på at kroppen har været igennem en fødsel.

For at kunne deltage i et Mor & Baby/Barn yoga forløb hos Janani Yoga er det fordelsagtigt, at have afsluttet enten et af mine efterfødselsforløb, eller et kursus et andet sted. Der bliver taget udgangspunkt i, at du har bevidsthed om din bækkenbund og din vejrtrækning.

Du vil lære flere asanaer og åndedrætsøvelser, som til tiden, vil kræve lidt mere af dig. Det er en naturlig fremgang og tilbygning af det du allerede ved. Samtidig lægger jeg stor vægt på afspænding, udstræk og meditation så du får flere værktøjer at arbejde med, i en hverdag som ny mor.

Der bliver taget forskellige temaer op rundt om det at være mor, som er beregnet til at give dig mere kraft og selvtillid i hverdagen. Også brugen af affirmationer understøtter dette. 

Praksissen er opbygget efter dine behov. Dit barn bliver inddraget og det er en afslappet atmosfære, så der er plads til, at dit barn trygt kan udforske rummet, skulle det have lyst til dette.

Har du endnu ikke afsluttet et efterfødselsforløb? Her kan du læse mere om forløbet hos Janani Yoga.

hvor & hvornår

Fredag, 10.00 – 11.30

Ro’s Kilde Helsecenter

Vindigevej 34E, 4000 Roskilde

Drop-in

150 kr.

Skriv først om der er en plads ledig

  • Styrk dine core muskler
  • Styrk din bækkenbund
  • Åndedrætsøvelser
  • Afspænding
  • Selvtillid
  • Alle mødre kan være med

“Til dig der ønsker at arbejde videre med din kropslige sundhed, mens din sjæl bliver plejet og dit barn har det sjovt.”

Enkel time

150 kr. /90 min.

Forløb -

1200 kr. /8 uger

4'turs kort

640 kr. /gyldig 5 u.
Jeg giver tre ‘karma-pladser’ (forløbet til en billigere pris) til mødre med små midler. Kontakt mig her for mere information.

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska
Socialarbejder