Mor & Baby/Barn yoga

Mor & Baby/Barn yoga - velvære for dig og dit guld

Din baby er blevet lidt større og nu skal der ske noget? Så er dette forløb måske noget for dig. Til mor & baby/barn yoga vil praksissen være mere udfordrende, samtidig med at fokus bliver på at kroppen har været igennem en fødsel.

For at kunne deltage i et Mor & Baby/Barn yoga forløb hos Janani Yoga er det nødvendigt at have afsluttet enten et af mine efterfødselsforløb, eller et kursus et andet sted. Der bliver taget udgangspunkt i, at du ved hvordan du arbejder med din bækkenbund og din vejrtrækning.

Du vil lære flere asanaer og åndedrætsøvelser, som vil kræve lidt mere af dig til tider. Det er en naturlig fremgang og tilbygning af det du allerede ved. Også mere meditation og visualisering bliver en del af dette forløb, så du får flere værktøjer at arbejde med, i en til tider stressende hverdag som ny mor.

Der bliver taget forskellige temaer op rundt om det at være mor, som er beregnet til at give dig mere kraft og selvtillid i hverdagen. Også brugen af affirmationer understøtter dette. 

Praksissen er opbygget efter dine behov, men dit barn bliver inddraget og det er en afslappet atmosfære, hvor der er plads til at dit barn trygt kan udforske rummet, skulle det have lyst til dette.

Har du endnu ikke afsluttet et efterfødselsforløb? Her kan du læse mere om forløbet hos Janani Yoga.

hvor & hvornår

Mandag, 16.00 – 17.15

Adresse 40, 4000 Roskilde

Fredag, 10.00 – 11.15

Adresse 10, 4000 Roskilde

  • Styrk dine core muskler
  • Styrk din bækkenbund
  • Åndedrætsøvelser
  • Afspænding
  • Selvtillid
  • Alle mødre kan være med

“Til dig der ønsker at arbejde videre med din kropslige sundhed, mens din sjæl bliver plejet og dit barn har det sjovt.”

Enkel time

??? kr. /75 min.

Forløb -

??? kr. /8 uger

5'turs kort

??? kr. /gyldig 6 u.
OBS! Ved undervisning i et studio, er priserne ved dette gældende.

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska
Socialarbejder