Private bookninger

Vidste du, at jeg kan bookes til private arrangementer? Udover min faste undervisning, sætter jeg en stor dyd i, at lave skræddersyet oplevelser til dig, som ønsker noget helt særligt. Det kan være alt fra gruppe workshops, forløb til 1:1 sessioner. Jeg kan inviteres til hjemmet, et lejet lokale eller et retreat sted. Du kan booke mig både privat, men også til firma events. Du er velkommen til at kontakte mig uforpligtet, for at hører om jeg kan tilbyde, det du går og drømmer om. Læs mere nedenfor hvor jeg giver nogle eksempler.

Yoga og kvindecirkel

Et privat arrangement kan f.eks. være en fødselsdag eller en anden privat sammenkomst. Det kan være i hjemmet eller på en lokation du allerede har booket. Jeg kan også stå for bookning af lokale/sted, hvis det ønskes.

Til et privat arrangement kan jeg tilbyde en yoga workshop efter dit ønske. Det kan være yoga for højt humør, yoga i kærlighedens tegn og så meget andet. Kun fantasien sætter grænser. Jeg underviser både i den fysiske hatha yoga og i den afspændende og mere indadgående yin yoga. Sammen finder vi frem til den helt rigtige workshop for dig og dine gæster.

Jeg kan også facilitere en kvindecirkel. Det kan feks. være til et babyshower, fejring af en ny moder eller en endnu dybere sammensmeltning af veninder. En kvindecirkel er et trygt rum, hvor du kan dele tanker, oplevelser og drømme. Jeg sørger for atmosfæreren, så du og dine gæster kan læne dig tilbage i et kærligt rum. Hvis du ønsker orakelkort, krystaller, rumspray eller andet til cirklen, kan jeg gerne hjælpe dig med det.

Mødregruppe - forløb og workshop

Går du og din mødregruppe med en ide om flere oplevelser sammen? Jeg kan tilbyde et efterfødsels– eller et mor og barn yoga forløb på alt fra 4 uger. Det kan også være I ønsker en yoga workshop bare en enkel gang, med eller uden et specifikt tema. Jeg kan komme ud i jeres private hjem, eller booke et lokale kun til jeres gruppe. 

Babyshower

Du vil gerne gøre noget ekstra specielt for din gravide veninde? Du kan booke mig til f.eks. et babyshower eller en anden anledning, hvor den gravide er i centrum. Jeg kan tilbyde en gravidyoga session, hvor de ikke gravide får en pude under blusen og der er glæde og god stemning. Jeg kan facilitere en kvindecirkel (læs mere i første afsnit), som er mere rolig. Det kan være med forskellig afsæt, fx i samhørighed, kærlighed, forbindelse til baby. 

Jeg kan også tilbyde en fødselscirkel, hvor alle kvinder giver omsorg, ord og omfavnelse til den kommende moder. Her er den gravide i fuldkommen centrum, hvor hun får lov at mærke kærligheden, støtten og varmen fra alle de kvinder der betyder mest for hende. Det er en smuk og rørende ceremoni og meget givende for den gravide.

Børnefødselsdage

Vil du gerne prøve noget anderledes til dit barns fødselsdag? Jeg kommer med glæde ud og laver børneyoga med dit barn og de inviterede børn. En workshop kan være mellem 20 og 60 min. afhængig af børnenes alder. Hvis dit barn har ønsket et bestemt tema til sin fødselsdag, skal jeg nok sørge for at yogaen går i tråd med dette. Jeg underviser i børnehøjde på en fantasifuld og inddragende facon.

1:1 sessioner

Teksten kommer

Firma event

Jeg kommer hjertens gerne ud til et arrangement i firmaet, eller som fast ugentlig underviser. Alt efter hvad jeres behov er kan jeg sætte et program sammen, så det passer lige til firmaet og dets medarbejdere.

Jeg underviser med hele mit hjerte og går op i at du får den bedste oplevelse muligt. Jeg sørge for et sikkert og trygt rum, hvor alle føler sig set, hørt og forstået. Jeg tilrettelægger dagen eller forløbet efter dine ønsker, med mit personlige præg på undervisningen. Mit mål er glæde, nærvær og et rum fyldt med kærlig energi.

Kontakt mig her til en uforpligtende samtale.