1:1 Fertilitetsforløb

1:1 Fertilitetsforløb - dit liv er vigtigt

Fertilitetsforløbet er til dig som har ønsket om, at blive gravid i den nærmeste fremtid, til dig der allerede er i gang, til dig der møder udfordringer og til dig der er i behandling. Jeg arbejder ud fra dine udsagn omkring din cyklus, din livsstil og dit generelle velvære. Du får en handlingsplan skræddersyet til dig og dine behov.

Når du er i forløb hos mig, fokusere jeg på, at finde roden til dine udfordringer og måder hvorpå du kan støtte din krop. Dette foregår ud fra samtaler omkring dit helbred og din livsstil. Jeg går op i, at gøre tiltagene så håndgribelige som muligt og jeg sætter dig ingen forbud. Jeg kommer med forslag, ideer og råd.

Du vil samtidig få et indblik i din cyklus gennem de fire faser, hormonernes sammenspil og hvordan det påvirker dig hver eneste dag af din cyklus. Du får også få opgaver af mig, så jeg bedre kan hjælpe dig ved at få en større indsigt i din cyklus og evt. madvaner.

Jeg hjælper dig gennem samtaler, yoga, meditation, energi arbejde, kostvejledning inkl. kosttilskud bl.a. Som oftest er du ikke alene om at lave et barn. Jeg giver også en handlingsplan for manden involveret (hvis der er en), som del af forløbet.

Jeg kan ikke garantere en graviditet efter et forløb hos mig.

hvor & hvornår

Kontakt mig for et muligt forløb

Roskilde og omegn

  • Fertilitetsudfordringer
  • Hormon ubalancer
  • Yoga
  • Kost
  • Tag styringen i dit liv
  • Personlig støtte

“Til dig der ønsker at understøtte din krop og sind, mens du forsøger at blive gravid – tag roret i egen hånd.”

1:1 Fertilitets forløb

3995 kr. /3 mdr
OBS! Der er ingen garanti for en graviditet
Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.
Franziska
Socialarbejder