Familieyoga for de 3 – 6 årige

Familieyoga - for de 3 - 6 årige

Når du og dit barn kommer til en familieyoga workshop, betyder det en uafbrudt familie oplevelse. Fokus er på dit barn og dig, og det at I laver en fælles ting sammen. Sjov og spas er hovedtemaet, samtidig med at yogaen bliver videregivet i børnehøjde.

I vil praktisere de fysiske øvelser sammen, og nogle hver for sig. Børn som voksne lærer deres kroppe bedre at kende. I får en større udholdenhed, koncentrationsevne, muskelstyrke og fleksibilitet. Men vigtigst af alt påvirker yogaen nervesystemet positivt.

Forskellige åndedrætsøvelser, meditationer og afspændinger bliver øvet sammen. I får tillært jer en masse muligheder, både som ovennævnt, og gennem den fysiske leg, som I kan bruge i hverdagen, hvis verden nogle gange skulle være lidt for stor, for de mindre børn.

Familieyoga workshoppen foregår gennem leg og fantasi. En time består oftest af en rejse et sted hen, men kan også nogle gange omhandle et bestemt børnevenligt tema. Praksissen er opbyget således, at der er plads til alle. Nogle børn er sky og skal se tingene an – og det er bare helt i orden!

Hvis du har flere børn, kan det aftales at du tager max. to børn med til én forældre. Det er muligt at booke en eller flere workshops samtidig.

hvor & hvornår

Onsdag, 16.00 – 16.45

Idrættens Hus, Kildegården 1

4000 Roskilde

Start d. 1. marts 2023

13 ugers forårssæson

Pris 700 kr

  • Giver selvtillid
  • Afhjælper stress
  • Åndedrætsøvelser
  • Styrker krop og sjæl
  • Leg og fantasi
  • Alle kan være med

“Til dig der ønsker en uafbrudt famile oplevelse, samtidig med at I gør noget godt for krop og sjæl.”

1 barn/1 voksen

700 kr. /13 uger

2 børn/1 voksen

1120 kr. /13 uger
OBS! Ved undervisning i et studio, er priserne ved dette gældende.

Der er en rigtig god atmosfære, når Katrine underviser en fantasifuld børneyoga time. De voksne nyder også godt af yogaøvelserne, der til slut går op i en højere enhed med afspænding i børnehøjde.

Melanie