Hormon- og cyklusvejledning

Hormon- og cyklusvejledning - dit velvære i fokus

Som kvinde har du gennemsnitligt 450 menstruationscyklusser i dit liv. Fra teenageårene til overgangsalderen. Rigtig mange kvinder kender dog ikke til den styrke, der ligger bag cyklussen; At forstå de hormonelle forandringer, hvordan du kan spise, agere og ja, leve efter din cyklus, giver det største empowerment for håndsomtagningen af sit eget liv og velvære.

Cykliske udfordringer kan lægge i PMS (præmenstruel syndrom), akne, pcos eller endometriose, i den livstil du fører, måske du oplever fertilitetsudfordringer, et udfordret tarmsystem, hormonelle migræner eller meget andet. Men du kan faktisk gøre noget, helt uden medicinering!

Jeg hjælper dig til, at lære din cyklus at kende, hvilke hormoner der spiller ind hvornår og hvordan de påvirker dig. Igennem yoga, kost og livsstil kan du finde tilbage til en mere bæredygtig hverdag for dig. Selvom det er “normalt”, at få depressive tanker og have ondt op til eller under menstruationen, eller mange andre symptomer, betyder det ikke, at det skal være sådan!

Med et 1:1 fertilitets- eller cyklus forløb har vi løbende samtaler og kontakt. Uanset hvordan eller hvornår i livet du oplever ubalance i din cyklus, kan du kontakte mig. Jeg laver en handlingsplan ud fra dine behov og dine symptomer. Det er dig, der må gå vejen, men jeg støtter op om dig, igennem hele forløbet. Du kan læse mere om forløbene og workshops, til dig, der er nysgerrig på den kvindelige cyklus og det cykliske liv, længere nede på siden.

hvor & hvornår

Kontakt mig for mulige tider

Roskilde og omegn

  • Cyklussens fire faser
  • Hormonelle ubalancer
  • Fertilitetsudfordringer
  • Lev efter din cyklus
  • Præmenopause
  • Menopause

“Til dig der er klar på, at tage dit liv i egne kompetente hænder og leve i balance med din krop.

1:1 Fertilitets forløb

3995 kr. /3 mdr

1:1 Cyklus forløb

3995 kr. /3 mdr

Workshop

fra 225 kr. /per.
OBS! Ved undervisning i et studio, er priserne ved dette gældende.
Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.
Franziska
Socialarbejder