1:1 Cyklusforløb

1:1 Cyklusforløb - vær alle facetter af dig selv

Et 1:1 cyklusforløb handler om mere velvære i livet. Bedre forståelse af dig selv og de indre tilstand du går igennem i løbet af hver enkel cyklus. Det er for dig som har cykliske udfordringer, såsom PCOS eller endometriose, cykliske migræner, PMS. Det er til dig som er hel ny i det cykliske liv (teenager) og dig som er ved at træde ud af det (menopause). Forløbet er til dig, som ønsker at stoppe på hormonprævention og dig, som ingen udfordringer har, men gerne vil leve efter din cyklus og blive klogere på dig selv.

I et forløb lærer du hvad der forgår inde i dig i løber af din cyklus. Hvilke hormoner der er på spil, og hvordan de påvirker dig psykisk og fysisk. Udfra dine udsagn omkrring din cyklus, livsstil, generelt velvære, vil jeg kigge ind i mulige hormonelle ubalancer og lave en handlingsplan til dig, derudfra.

Jeg arbejder helhedsorienteret og en fast del af forløbet er yoga, meditation, wombmassage. Derudover vil jeg se på om der skal tilføjes nogle fødevarer til din kost. Jeg støtter dig hele vejen igennem – men vejen må du gå.

Det smukke ved forløbet er muligheden for at dykke ned til din essens, din empowerment i det feminine og den urkraft der bor i dig. Jeg støtter dig i at blive dit hele jeg, men alle de facetter det indebærer. Forløbet er gennem samtaler, mail korrespondance og hjemmeopgaver. Er du i tvivl om det er noget for dig, tager jeg gerne en indledende samtale med dig. 

hvor & hvornår

Kontakt mig for mulige tider

Roskilde og omegn

  • Hormonelle ubalancer
  • Større velvære
  • Dybere forståelse af dig
  • Styrker din selvtillid
  • Tag styringen i dit eget liv
  • Personlig støtte

“Til dig der er klar på dit livs rejse ind til din indre urkvinde og visdom.”

1:1 cyklus forløb

3995 kr. /3 mdr
OBS! Kontakt mig for en indledende samtale
Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.
Franziska
Socialarbejder