Yoga for Kejserinder

Yoga for Kejserinder - heling, styrke og moderskab

Dette forløb er til dig der har født ved kejsersnit, lige meget om det var et ønsket kejsersnit, planlagt, semi akut eller et akut et af slagsen. Der bliver taget udgangspunkt i det, at du har født ved kejsersnit; dit nervesystem kommer igen til ro, mens du bliver stærk under Yoga for Kejserinder forløbet.

Ved et Yoga for Kejserinder forløb hos Janani Yoga, kommer du i allerhøjeste grad igen i kontakt med din krop, også dit ar. Med forskellige øvelser styrker og smidiggør du din krop gennem forløbet. Arvævet og bindevævet kan godt være stramt, så det er vigtigt, på en blid måde, at få mere bevægelse og elasticitet tilbage. 

I Yoga for Kejserinder forløbet bliver der sat fokus på din kernemuskulatur, her underforstået mave, ryg og bækkenbund, som sammen med mellemgulvet bliver mærket og trænet.

Også dit mentale velvære bliver der taget hånd om. Hver time omhandler et bestemt tema, der har til formål at styrke din selvtillid og hjælpe dig til en accept af din fødsel, skulle dette være svært for dig. Din tro på dig selv og dit moderskab bliver også styrket, så du kan få det allerbedste ud af din første tid i moderskabet.

Forløbet er baseret på dine behov, men din baby er meget velkommen til at være med. Du kan starte på et forløb efter dit efterfødsels tjek hos lægen hvis alt er i orden, men du er meget velkommen til at vente længere.

hvor & hvornår

Fredag, 10.00 – 11.30

Ro’s Kilde Helsecenter

Vindigevej 34C, 4000 Roskilde

8 ugers forløb

Start d. 27/10/2022

1200 kr.

  • Styrk dine mavemuskler
  • Find dit bækkenbund
  • Styrk din ryg
  • Styrk dine balder & ben
  • Selvtillidsboost
  • Arvævsmassage

“Til dig der har født ved kejsersnit og ønsker en grundig opbygning af krop og sjæl.”

Forløb

1200 kr. /8 uger
Jeg giver tre ‘karma-pladser’ (forløbet til en billigere pris) til mødre med små midler. Kontakt mig her for mere information.

Tusind tak for det fantastiske forløb. Udvekslingen mellem deltagerne og Katrine og alle øvelserne har gjort så meget for mig. Efter 9 måneder begynder jeg nu at blive gode venner med mit kejsersnit og aret.

Veronika
Studerende

Jeg anbefaler helt klart Katrines Yoga for Kejserinder forløb. Jeg følte mig set og Katrine tog sig tid til alle kvinder. Fra gang til gang steg sværhedsgraden af øvelserne og det gjorde rigtig godt at være i selvskab med kvinder, der havde lignende fødselserfaringer som jeg.

Katrin