Yoga for Kejserinder i Roskilde

Yoga for Kejserinder - heling og styrke i moderskab

Yoga for Kejserinder i Roskilde er skræddersyet til dig som har født ved kejsersnit. Det er ren kvindepower på dette forløb, hvor du møder forståelse for din fødsel, dine følelser og dine evt. problematikker. Udover yogaen, er der selvmassage af arret og tips omkring arpleje.

Om din fødsel var et ønsket kejsersnit, planlagt, semi akut eller et akut et af slagsen, så er denne efterfødselstræning til dig. Der bliver taget udgangspunkt i, at du har født ved kejsersnit; dit nervesystem bliver guidet til ro, mens du bliver stærk fysisk og mentalt.

Ved et Yoga for Kejserinder forløb lærer du forskellige øvelser der styrker og smidiggør din krop gennem ugerne. Arvævet og bindevævet kan godt være stramt, så det er vigtigt, på en blid måde, at få mere bevægelse og elasticitet tilbage. 

I Yoga for Kejserinder forløbet bliver der sat fokus på din kernemuskulatur, her underforstået mave, ryg og bækkenbund, som sammen med mellemgulvet bliver mærket og trænet. Din tro på dig selv bliver også styrket, så du kan få det bedste ud af din første tid i moderskabet.

Forløbet er baseret på dine behov, men på din babys præmisser. Du kan starte på et forløb når du føler dig klar, men vent gerne til efter dit efterfødsels tjek hos lægen (6 – 8 uger) for at give dig selv lidt mere tid og ro i hjemmet.

Yoga for Kejserinder i Roskilde kan:

hvor & hvornår

Fredag, 10.00 – 11.30

Ro’s Kilde Helsecenter

Vindigevej 34E, 4000 Roskilde

8 ugers forløb

Næste forløb efter sommerferien

  • give ro i nervesystemet
  • styrke din kernemuskulatur
  • hjælpe dig med at finde tilbage til din krop
  • give dig et selvtillidsboost
  • give selv arvævsmassage

“Til dig der har født ved kejsersnit og ønsker en grundig opbygning af krop, sind og sjæl.”

FOF Køge

800 kr. /8 uger

Ro's Kilde

1200 kr. /8 uger
Jeg giver tre ‘karma-pladser’ (forløbet til en billigere pris) til mødre med små midler. Kontakt mig her for mere information.

Tusind tak for det fantastiske forløb. Udvekslingen mellem deltagerne og Katrine og alle øvelserne har gjort så meget for mig. Efter 9 måneder begynder jeg nu at blive gode venner med mit kejsersnit og aret.

Veronika
Studerende

Jeg anbefaler helt klart Katrines Yoga for Kejserinder forløb. Jeg følte mig set og Katrine tog sig tid til alle kvinder. Fra gang til gang steg sværhedsgraden af øvelserne og det gjorde rigtig godt at være i selvskab med kvinder, der havde lignende fødselserfaringer som jeg.

Katrin