Slyngevejledning

Hvorfor bære sit barn?

Det at bære sit barn er spækfyldt med kærlighed. Det er en fantastisk måde at byde familielivet velkommen på og lære sin lille ny bedre at kende. Du hjælper samtidig din baby rigtig godt ind i dens nye verden. Især hvis baby græder meget, er urolig eller ikke vil i barnevogn, er dette måske den helt rigtige mulighed for dig/jer.

+ licht + crop

“Til dig der ønsker en nærværende og kærlig start på familielivet.”

20200701_155059

Slyngevejledning hos Janani Babybæring

Når du kommer til en workshop eller en 1:1 vejledning hos mig, bliver du mødt med en masse viden, varme og passion for babybæring. Jeg har selv har båret alle mine 3 børn, dette giver en emens forståelse af hvad det er, babybæring kan. Udover dette er jeg uddannet slyngevejleder gennem Clauwi Trageschule og certificeret hos BæreAkademiet. 

 

Gennem hele mit liv har jeg undervist, så jeg har helt styr på at formidle min viden videre. Jeg har viden omkring alt det der sker i mors krop under og efter graviditeten, ligesåvel som babys anatomi, og hvordan det bliver båret korrekt. Jeg går rigtig meget op i at den kommende familie eller den nybagte familie får den bedste start på det spændende liv der ligger forude med baby.

Hvordan ser en slyngevejledning ud?

Janani Babybæring tilbyder forskellige formater for slyngevejledning:

1:1

1195 kr. /90 min.

Gruppe

1595 kr. /2 timer

Workshop

200 kr. /person

OBS! Prisen for workshops er vejledende. Få et konkret tilbud her.

Hvad kan du/I forvente af en konsultation?

Du/I kan forvente at blive klædt rigtig godt på til et familieliv med babybæring. Jeg vil møde jer med åbne arme og give dig/jer mod på at tage skidtet i retningen mod at bære dit/jeres barn. Den nybagte mor vil kunne forvente, at hun bliver guidet i den bedst mulige måde for hende at bære sit barn, med fokus på hendes bækkenbund, holdning og det at kroppen er i gang med at samle sig efter graviditet og fødsel. 

 

Hvis I kommer som par, vil I kunne forvente at jeg finder det lige så vigtigt at du som partner har del i babybæringen. Det er et middel hvortil baby kan udvikle og regulere sig rigtig godt. Også for bæreren giver det store fordele i tilknytningsprocessen, og giver en stor frihed i hverdagen, da du vil have begge hænder fri til at passe godt på dig selv også.

 

Alle behov fra forældrene bliver hørt, men også babys stemme. Sammen med familien bliver der fundet frem til det helt rigtige bæreudstyr.

Efter en vejledning hos Katrine, er vi blevet meget mere sikre i vores valg og ved strækviklen. Jeg får ikke længere ondt af at bære min baby og kan bære ham i længere tid ad gangen.
Poondi