Partneryoga – Fødselsgennemgang

Fødselsgennemgang - ånd ud og giv slip

Denne workshop er til jer der er blevet forældre. På workshoppen sættes især fokus på netop jeres oplevelse af fødselsforløbet og tiden derefter. Der vil være lidt teori omkring, hvad kvindekroppen går i gennem i det 4. trimester, og hvordan partneren kan hjælpe på en hensynsfuld måde.

I vil lave nogle fysiske øvelser sammen, som lade jer komme tættere på hinanden. Ligeledes vil I, som partnere, praktisere åndedrætsøvelser, som hjælper med at regulere og få ro på nervesystemet. På den måde bliver I guidet ind i en visualisering af jeres fødselsoplevelse.

Undervejs i workshoppen får I tid til at udveksle jeres tanker, følelser og forventningsafstemme. Der bliver også sat tid af til selvrefleksion. I får nogle værktøjer med jer, som i kan bruge i hverdagen, hvis denne nogle gang skulle være hård.

På partneryoga – fødselsgennemgang workshoppen bliver hver familie mødt med stor empati og forståelse. Workshoppen kan hjælpe til, at blive klogere på ens følelser omkring fødselsforløbet og tiden i det 4. trimester. Uanset om I har haft en god eller en mindre god oplevelse omkring det at blive forældre, er I hjertelig velkomne til workshoppen.

I vil blive mødt i et fællesskab af andre forældre, som I kan udveksle tanker med og spejle jer i. Workshoppen er for alle, uanset om I har dyrket yoga før eller ej. Hvis du har en meget traumatisk fødsel bag dig, kan du kontakte mig for mere information, så vi sammen kan finde ud af om workshoppen er en god mulighed for dig.

hvor & hvornår

Mandag, 16.00 – 17.15

Adresse 40, 4000 Roskilde

Fredag, 10.00 – 11.15

Adresse 10, 4000 Roskilde

  • Giver ro
  • Giver plads til følelser
  • Åndedrætsøvelser
  • Visualisering af fødsel
  • Find hinanden igen
  • Alle kan være med

“Til jer der ønsker en ro og udveksling omkring fødselsforløbet. Giv plads til følelser og find hinanden i den nye hverdag.”

Workshop

??? kr. /2 timer
OBS! Ved undervisning i et studio, er priserne ved dette gældende.

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska
Socialarbejder