Partneryoga – Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse - partneryoga find flowet sammen

Denne workshop er for ventende familier. Fokuset på workshoppen handler om, at du og din partner finder et fødeflow og et fælles fødselssprog sammen. Med diverse yogaøvelser bliver I ført ind i jeres egen lille bobble, hvor I kan udforske, hvad der er vigtigt for velværet af den gravide, fødepartneren og jeres fødsel.

På partneryoga – fødselsforberedelse workshoppen bliver hver familie mødt kærligt. Workshoppen er inddelt i forskellige faser: fysiske partner øvelser, afspændingsøvelser for den gravide, åndedrætsøvelser, visualisering af fødslen og en afsluttende fælles afspænding. 

Undervejs vil der være tid til udveksling af tanker og oplevelser med sin partner. I får også tid til refleksioner i stilhed. I vil få en masse øvelser med hjem, som I kan bruge op til og under fødslen for at støtte og hjælpe den gravide. Både på et fysisk og psykisk plan. Også fødepartneren får en styrket selvtillid.

Ud over det, vil I møde andre par. I kan blive en del af et fællesskab, hvis ønsket, og finde par I kan spejle jer i. Workshoppen er for alle, uanset om I har dyrket yoga før eller ej. Hvis din partner ikke skal være med til fødslen, kan du tage din fødselshjælper med.

hvor & hvornår

Fredag, 10.00 – 12.00

Ro’s Kilde Helsecenter

Vindingevej 34E

4000 Roskilde

350 kr/par

  • Afhjælper angst
  • Afhjælper stress
  • Åndedrætsøvelser
  • Styrker jeres selvtillid
  • Fødselsstillinger
  • Klæder jer på til fødslen

“Til jer der ønsker, at forberede jer på den kommende fødsel, på en mild og kærlig måde. I forbundenhed og uden forventninger.”

Workshop

350 kr. /2 timer
OBS! Ved undervisning i et studio, er priserne ved dette gældende.

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska
Socialarbejder