Online yin yoga for mødre

Yin yoga - omfavnelse af dig

Er du mor? Prøven-på-at-blive-mor, mom-to-be, nybagt-mor eller etableret mor? Så kan dette online yin yoga tilbud være noget for dig. Lav en oase i dit hjem, hvor yogaen, roen og mental optakning kan indfinde sig. 

Når du deltager i en Online yin yoga time bliver du omfavnet af ro, forståelse og opbakning af dit moderskab. Janani Yoga skaber en afslappet atmosfære, så du kan læne dig tilbage og mærke både den fysiske og mentale velvære stige.

Timerne er yin yoga baseret, med få mobiliseringsøvelser. Yogaen i de online yin yoga timer foregår på gulvet, der er altså ingen stående øvelser. Fokuset er at få dybdegående stræk, der ikke skal gøre ondt, som løsner op for spændinger i den fysiske krop.

Til praksissen hører et tema; det kan opleves gennem affirmationer, meditationer, chanting eller visualiseringer. Det hjælper til at få brudt med tabuer i moderskabet, moder-burn-out og til at mærke og åbne op for kærligheden til dig selv som kvinde, som partner og som mor.

Den ugenlige yin yoga time foregår online, så du ikke skal organisere dig for at komme ud ad døren.

hvor & hvornår

Torsdag, 20.15 – 21.15

Online over zoom

Drop-in/Månedskort 4x

Start d. 5/5

120 kr./400 kr.

10% rabat ved køb inden 5/5

108 kr./360 kr.

  • Afspænding
  • Stressreduktion
  • Åndedrætsøvelser
  • Indro ro
  • Empowerment
  • Alle kan være med

“Et åndehul til den travle mor;

Omfavnelse, kærlighed og egenomsorg – lige midt i egen stue.”

Drop-in

120 kr. /60 min.

Klippekort

400 kr. /4 uger
Der er 10% rabat ved tilmelding og køb inden d. 13. April
Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.
Franziska
Socialarbejder