Kommende workshops

Teori: Hvorfor bære sit barn?

Fysisk og emotionelt

I denne workshop vil du lære om de forskellige fordele ved det at bære et barn. Om du er forældre, bedsteforældre eller anden omsorgsperson, kan du tage den lærte viden med dig i din hverdag eller dit virke.

Vi kommer ind på de fysiske fordele ved det at bære, både for barnet og for bæreren. Herunder hvad ergonomi har af betydning. Også fordelene for moderens samling af kroppen og genoptræning efter fødslen er tema. Det andet aspekt, er den emotionelle del af babybæring. Hvordan både voksne og børn bliver påvirket og reguleret af at bære og blive båret. Og hvordan babybæring kan hjælpe med bonding, en svær etablering af amning, aflastning hvis der er flere børn i huset og meget mere.

Du kan altså forberede dig mentalt på det nye familieliv og finde ud af om babybæring skal indgå i din værktøjskasse som forældre. Hvis du kommer som fagperson, kan du tage denne viden med dig i dit virke og implementere det i hverdagen.

Strækvikle PWCC / Fastvikle FWCC

På denne workshop vil du lære at binde en strækvikle i den klassiske “Pocket Wrap Cross Carry”, PWCC. Du kan både deltage i din graviditet, men også med din lille nye baby. Du får muligheden for at øve med en demodukke, så du føler dig sikker inden du prøver med dit barn, skulle dette være med. Hvis du har din egen strækvikle er du meget velkommen til at tage den med.

 

På fastvikle workshoppen lære du at binde en af de mest almene og brugte bindinger, “Front Wrap Cross Carry”, FWCC. Mange vælger at lægge ud med strækviklen, men vidste du, at du sagtens kan binde med en fastvikle fra baby er nyfødt af? Også her får du muligheden for at øve på den demodukke, så du ikke behøver at stå med koldsved, når baby første gang skal i viklen. Du er meget velkommen både i din graviditet og med din baby/tumling. Skulle du have din egen fastvikle, så tag den endelig med.

Rygbæring i fastvikle Ruck

Denne workshop er til dig som er klar på at få din baby eller tumling om på ryggen i en fastvikle. Der kan være en fordel, at have bundet med fastvikle tidligere, men det er absolut intet must! Så hold dig endelig ikke tilbage.

Du vil lære en god første rygbinding, nemlig Rucksack. Bindingen er simpel (når den er lært), og du vil derfor lære at stole på din kunnen og på viklen. Også forskellige muligheder for at få baby om på ryggen er en del af workshoppen.

Du får mulighed for at øve på en demodukke, inden dit barn kommer om på din ryg. Dette giver en stor sikkerhed for dig. Når du føler dig klar, kan du prøve med dit barn. Har du din egen fastvikle må du megete gerne tage den med.

Avanceret rygbæring i fastvikle

På denne workshop vil du lære en rygbinding i fastvikle, som indeholde flere lag. Det kan være Double Hammock, Shepard’s eller Twisted Pirate. Det kan også være en Rucksack upgate, såsom Strangleproof eller Rucksack tied Tibeten, med eller uden knude. Du er også velkommen til at forespørge netop den rygbinding du går og kæmper med.

Du får lov at øve med demodukke, således, at du ikke skal tænke så meget når først din tumling er på ryggen. Dette kan vise sig afgørende, især hvis din tumling er utålmodig og bliver ved med at ødelægge sædet. Når du føler dig klar, så prøver du med baby. Du tager bare din egen fastvikle med, jeg har også ekstra skulle det blive nødvendigt. Vær opmærksom på, at nogle bindinger vil kræve mindst en base size, hvor andre rækker med en base -2.

Indstilling af bæresele

På denne workshop lære du at indstille din bæresele bedst muligt. Således bliver komforten for både dig og dit barn højest. Jeg vil have nogle forskellige bæreseler med, på den måde kan du også få et indblik i, hvad der ellers er på markedet, skulle dette have en interesse.

Du kan både være med som gravid og med dit barn. Hvis du selv har en bæresele tager du denne med. Du får mulighed for at øve på en demodukke, inden det går løs med din barn.

Ringslynge

På denne workshop kigges på ringslyngen. En fantastisk hurtig og let løsning (når du har lært det), i fastvikle stof. Altså vævet stof. Du får tips og triks til hvordan netop du kan finde den største komfort ved rigslyngen. Du er meget velkommen både som gravid og med din baby.

Du starter med at øve på en demodukke. Når du føler dig klar, skifter du til din baby, skulle den være med. Du er meget velkommen til at tage din egen ringslynge med, men jeg har også, så du kan låne.