Familieyoga for de 7 – 10 årige

Familieyoga - for de 7 - 10 årige

Du vil gerne dyrke familie og en aktivitet samtidig? På familieyoga workshoppen får du og dit barn netop denne mulighed. Det er uafbrudt kvalitetstid for dig og dit barn. Igennem fantasi og leg bliver I taget på tur i yogauniverset i børnehøjde.

De fysiske ansanaer vil I som udgangspunkt praktisere sammen, nogle over for hinanden og andre i samarbejde med de øvrige deltagere. Både barn som voksen får et større indblik i egen krop, koncentrationseven forbedres, ligesom fleksibiliteten og muskelstyrken gør.

I vil også lære forskellige teknikker til at få ro på nervesystemet, som kan være godt op at køre efter lange dage i skolen, SFO og andet. Bl.a åndedrætsøvelser, meditationer og afspændinger kommer her på tale. De er lette at gå til, således at I uden problemer selv kan videreføre dem til hverdagen.

Det skal være sjovt, at gå til yoga, og netop sådan er familieyoga workshoppen opbygget. Der er intet præstationskrav. Det er også okay, ikke at ville lave en øvelse. Workshoppen foregår på barnets præmisser og behov.

Skulle du have flere børn i denne aldersgruppe, kan du sagtens se hvordan det er at have max. to børn med. Du kan booke en enkelt workshop ad gangen, eller flere på en gang.

hvor & hvornår

Onsdag, 16.00 – 16.45

Idrættens Hus, Kildegården 1

4000 Roskilde

Start d. 1. marts 2023

13 ugers forårssæson

Pris 700 kr

  • Bedre koncentrationsevnen
  • Afhjælper stress
  • Åndedrætsøvelser
  • Større selvtillid
  • Ro i nervesystemet
  • Alle kan være med

“Til dig der ønsker en uafbrudt famile oplevelse, samtidig med at I gør noget godt for krop og sjæl.”

1 barn/1 voksen

700 kr. /13 uger

2 børn/1 voksen

1120 kr. /13 uger
OBS! Ved undervisning i et studio, er priserne ved dette gældende.

Der er en rigtig god atmosfære, når Katrine underviser en fantasifuld børneyoga time. De voksne nyder også godt af yogaøvelserne, der til slut går op i en højere enhed med afspænding i børnehøjde.

Melanie