Yoga for kvinder

Yogaundervisning hos Janani Yoga

Når du tager en yogatime hos Janani Yoga kan du trygt hengive dig til undervisningen og yogaen. Jeg har omkring 700 yoga uddannelsestimer bag mig, ud over min 3-årige danseuddannelse og en hulens masse erfaring. Jeg har undervist dansehold selvstændigt siden jeg var 15 år gammel og hjulpet til på diverse dansehold siden jeg var 9 år. Jeg har indtil slut 2020 undervist i dans i alle aldre, men skiftede her, til kun at undervise yoga. Jeg har undervist yoga siden min første afsluttede yogauddannelse i foråret 2016.

 

Jeg har en stor forståelse for kroppen og dens funktioner, hvilket præger min undervisning. Jeg underviser ud fra et align aspekt, hvor hver asana bliver bygget anatomisk korrekt op, med forbehold for forskellige kroppe, og med princippet om “spine first”. Det betyder at yogaen bliver udøvet på en sådan måde, at ryggen til en hver tid bliver passet på og understøttet af muskler, såvel som align aspektet.

Hvordan foregår undervisningen?

Min undervisning kommer fra hjertet. Jeg er empatisk, åben, forstående og gør alt for, at alle deltagere føler sig hjemme i mine timer. Jeg kan godt lide en afslappet atmosfære. Selvom min undervisning er målrettet og ambitiøs, er der plads til masser af grin og humor.

 

Timerne er bygget op på en klassisk måde, med en begyndende afspænding og mærken efter i kroppen. Herefter bliver kroppen mobiliseret og en åndedrætsøvelse vil blive praktiseret. Den fysiske del med solhilsen og asanaer følger for at ende i savasana – den afsluttende afspænding. Jeg begynder og afslutter altid timerne med mantraet “OM”.

 

Timerne bliver som udgangspunkt altid undervist med et passende tema, alt afhængig af hvilket et hold du besøger. Temaerne er tænkt sådan at de understøtter den fysiske del af timen, mens de styrker det mentale velvære. Jeg kan rigtig godt lide at synge mantraer (chante), og dette vil du helt sikkert også komme til i løbet af de timer du tager hos Janani Yoga.

 

På mine børnehold foregår alt ovenstående i børnehøjde, med fokus på at børnene tager godt imod yogaen, bevægelsen og får forståelse for egen krop. Timerne er på ingen måde konkurrencepræget, børnene bliver bekræftet i, at de gør tingene rigtigt og at der kan være forskel mellem dem hver især, og at dette er helt okay.

Hvad du kan forvente af et forløb hos Janani Yoga

Hvis du tager et forløb hos Janani Yoga kan du forvente at blive modtaget helhjertet af mig. Du kan forvente at lære din krop rigtig godt at kende og få forståelse for forskellige mekanismer i den. Med al sandsynlighed, alt afhængig af hvilken grad, kan du komme diverse kropslige gener til livs. Du vil få mere energi i hverdagen og få et selvtillidsboost.

 

Hos Janani Yoga gør jeg mit for at empower dig, give dig mod og styrke i din hverdag. Du vil blive stærkere, smidigere og mere afslappet. Din energi vil få muligheden for at flyde frit i kroppen. Du vil lære at sætte grænser og passe godt på dig selv.

Billeder fra Katrine Allibert

“Læs mere om mine tilbud her