Ønskebarn yoga

Ønskebarn yoga - hormoner i balance

Går du med ønsket om at blive gravid eller er du i fertilitetsbehandling, så kan denne workshop måske være noget for dig? Gennem yogaen kan du påvirke og optimere din hormonbalance, få en kærlig og positiv tankestrøm og reducere dit stressniveau. 

Til en Ønskebarn yoga workshop hos Janani Yoga bliver du mødt med empati og forståelse. Der er en rar og tryg stemning, og du vil møde andre kvinder, som står i samme eller lignende situation som dig. Yogapraksissen er er blid, sansene og helene.

Yogaen udøves i tråd med den traditionelle kinesiske medicins forståelse af kroppen og sindet.  Du vil blive guidet i at mærke og blive bevidst om de signaler kroppen sender. Især i og omkring underlivet. “Where your focus goes, energy flows” – Toni Robbins, er dét, denne yogapraksis udlever.

Workshoppen er skræddersyet med yoga nidra, anti-stress øvelser, såvel som afslappende åndedrætsøvelser. Dette i forbindelse med kropsøvelserne og tematiseringer omkring ønsket om at blive gravid, fuldfører en emotionel og givende praksis. Dog er der ingen garanti for at blive gravid efter en workshop.

Jeg tilbyder som hormon- og cyklusvejleder også 1:1 fertilitetsfremmende forløb, som er tilpasset dig og der hvor du står i processen.

hvor & hvornår

WORKSHOP i planlægning

Søndag d. xx/xx/xx, kl. 10.00 – 12.00

Ro’s Kilde Helsecenter

Vindingevej 34E, 4000 Roskilde

250 kr.

  • Massage af organerne
  • Afhjælper stress
  • Åndedrætsøvelser
  • Dyb afspænding
  • Hormoner i balance
  • Alle kan være med

“Til dig der ønsker et balanceret hormon niveau, anti-stress øvelser og en selvkærlig praksis i forbindelse med at blive gravid.”

Workshop

250 kr. /2 timer
Workshops i 2023 er i planlægning

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska
Socialarbejder