Ønskebarn yoga

Ønskebarn yoga - lad hormonerne få frit spil

Går du med ønsket om at blive gravid, så kan dette yoga hold måske være noget for dig? Formålet med denne yogapraksis er at optimere din hormonbalance, få en kærlig og positiv tankestrøm og nedsætte dit stressniveau. 

I et Ønskebarn yoga forløb hos Janani Yoga bliver du mødt med empati og forståelse. Der er en rar og tryg stemning, og du vil møde andre kvinder, som står i samme eller lignende situation som dig. Yogapraksissen er anderledes end den “gængse” yoga.

Asanaerne bliver udført med en bestemt åndedrætsøvelse. Efter hver asana lader du din energi målbevidst cirkulere hen til et bestemt sted i kroppen, som laver og udskiller hormoner. Det er typisk æggestokkene, skjoldbruskkirtlen eller hypofysen. “Where your focus goes, energy flows” – Toni Robbins, er dét, denne yogapraksis udlever.

Forløbet er skræddersyet med yoga nidra, anti-stress øvelser, såvel som afslappende åndedrætsøvelser. Dette i forbindelse med temaer omkring ønsket om at blive gravid, fuldfører en emotionel og givende praksis. Dog er der ingen garanti for at blive gravid under eller efter forløbet.

hvor & hvornår

WORKSHOP

Søndag d. xx/xx/xx, kl. 10.00 – 12.00

Adresse 40, 4000 Roskilde

250 kr.

WORKSHOP

Søndag d. xx/xx/xx, kl. 10.00 – 12.00

Adresse 40, 4000 Roskilde

250 kr.

  • Massage af organerne
  • Afhjælper stress
  • Åndedrætsøvelser
  • Dyb afspænding
  • Hormoner i balance
  • Alle kan være med

“Til dig der ønsker et balanceret hormon niveau, anti-stress øvelser og empowerment i forbindelse med at blive gravid.”

Workshop

250 kr. /2 timer
OBS! Ved undervisning i et studio, er priserne ved dette gældende.

Katrine møder hver deltagers behov og lytter til deres bekymringer. Hendes sympatiske væremåde, hendes humor og hendes empati gør dette yogaforløb til noget helt særligt.

Franziska
Socialarbejder